söndag 27 oktober 2013

Väder

Teneriffaborna tycker lika mycket om att prata väder som svenskarna, lite konstigt med tanke på att vädret nästan alltid är likadant. Ibland kan det vara lite disigt och några dagar per år kommer det faktiskt regn. Nu hoppas alla på regn, skulle vara skönt med en ordentlig skur som tvättade staden ren. Förra året just på höstlovet så kom höstens enda regn, får väl hoppas för alla svenska semesterfirare att det inte blir likadant i år. När Bing översatte väderleksutsikterna så blev det "elektriska apparater" som skulle komma med vinden, tror de menar åskväder/blixtar. Nu har vi inte märkt varken det eller eventuellt regn men himlen ser dramatisk ut.


Idag blev det först besök på marknaden för att ladda upp presenter till att vi åker till Sverige om några veckor. Sen lunch på favoritstället och turistguidning åt ett holländskt par. Sen kom kompis med familj hit för att fira höstlov. Det har verkligen sina fördelar att bo här. Är så kul när det kommer någon och hälsar på. Hoppas vi får möjlighet att leka turister och göra lite annat än vardagen. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Fantastisk blogg! Är här fem veckor och bor nog ganska nära där ni bor! Får så mycket bra tips och ideér här på din blogg! Mvh