söndag 19 oktober 2014

Oväder

I vanliga fall är det toppen att ha silververkstaden på terassen men just idag blir det lite blött. Facebook-sidan har varit full av varningar om att det kan komma regn. Lluvias betyder regnskurar. Jättefarligt ehh



Så här såg det ut inatt.  Foto Jose Francisco Rguez Hdez

Regnen är efterlängtade för det är väldigt torrt efter en ovanligt het sommar. Nu ser vi fram emot frukt och grönsaker som tar fart när regnen väl kommit. Hoppas bara att allt inte blåser sönder för de har varnat för stormar också, vi får väl se vad det blir av det. De varnar för så mycket att det är svårt att ta det på allvar. Två fiskare blev träffade av blixten i natt när de var ute och fiskade så det är tydligen fler som inte bryr sig så mycket om varningarna. 
På ett sätt är det skönt med regnen att naturen känns nytvättad men tyvärr blir terassen (och allt som är där) väldigt sandigt och full av färgflagor. Färgen man målar med verkar inte tåla regn, det mesta ramlar bort varje gång det regnar, och sen målar man på nytt. Tur att det inte regnar så ofta. 

                                                                                                       Så här ser det ut på terassen ( och på bord och allt annat som står på den) efter varje regnskur, sand sand och färgflagor. 

Även färgen på min terass flagar, fast det är rätt kul att måla så det blir väl nästa projekt. 



Inga kommentarer: